Как ли би изглеждала нашата малка-голяма планета ако ни нямаше нас, нейните обитатели? Какво се случва тук и сега, когато сме отговорни за нейното състояние повече от всякога?

Wheelville е не просто поредната настолна игра. Тя има своя собствена философия. За да отнемеш нещо от средата, в която се намираш, трябва да заместиш с друго – също толкова ценно. Трябва да дадеш.

Дай всичко от себе си, за да развиеш потенциала на малкото селце Wheelville, влизайки в ролята на инвеститор, а не просто играч.

Ресурсите, с които разполагаш, обаче, не са неизчерпаеми. Това е и предизвикателството, което играта отправя към теб—да балансираш. Да направиш така, че развитието на бизнеса и опазването на природата да вървят ръка за ръка.

Бъди малка част от нещо голямо, каквото е опазването на планетата ни. Вдъхновявай се, мисли, откривай! Добре дошъл в Wheelville!

PRE-ORDER

WheelVille е първата настолна игра на WWF в България!

Защото най-важното ни дело е да опазим нашия дом – планетата Земя, играта е произведена от екологични материали включително от FCS сертифицирана хартия.

Чрез настолната игра WheelVille WWF България стартира своята първа национална инициатива за социално предприемачество. Приходите от продажбите на продукта ще подкрепят работата на WWF по опазване на природата в България. Проектът WheelVille стартира благодарение на подкрепата на Програма за социално предприемачество за НПО - 2018/2019 на Българския център за нестопанско право. Програмата се осъществява с подкрепата на Фондация „Америка за България“ и Фондация УниКредит, в партньорство с UniCredit Bulbank и TELUS България.